dimecres, 30 de març del 2011

17- Juguem amb la nostra foto

Avui jugarem amb les fotos que ens vam fer l'altre dia.

En aquesta pàgina trobareu diferents opcions per jugar amb les vostres fotos. Heu de triar una opció i llavors obrir la foto fent clic al botó Examinar i buscant-la. Recordeu que sempre heu d'anar a T > Alumnes > Curs > Elvostrenom. Després cliqueu a Continue i la veureu o podreu començar a fer-hi coses (depèn de l'opció que hagueu triat). 

En aquesta hi ha moltes efectes per aplicar a les fotos. N'heu de triar un i, després, clicant a Browse, podreu obrir la foto buscant-la a la carpeta. La podreu desar clicant amb el botó dret, però sobretot no li poseu el mateix nom que a l'original!

En aquesta altra pàgina també trobareu més coses per fer-hi. Aquí haurueu de clicar a Upload photo per poder-la obrir.

Aquí també podeu triar un dels exemples i crear imatges curioses a través de la vostra foto. Heu de clicar a Desde el disco i després a Browse i buscar-la a la vostra carpeta.

Finalment, en aquest enllaç heu de fer clic a Start i després a Upload photo per després anar a buscar la foto a la vostra carpeta. A la dreta hi trobareu ocpions per afegir coses a la foto. En aquest cas es pot desar clicant a Save & share i després a Download. De totes maneres, aneu sempre amb compte amb aquestes pàgines divertides, ja que sovint ens faran registrar per descarregar-les i a vegades no convé. Aneu amb compte també en els molts anuncis on ens tempten de clicar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada